TIMP TRECUT DE LA DATA APLICARII GDPR

G D P R

General Data Protection Regulation

ORGANIZATIA TA ESTE PREGATITA PENTRU RESPECTAREA GDPR?

Cum te putem ajuta

SEMINAR

Notiuni esentiale privind Regulamentul (UE) 2016/679

IMPACT - Clarificam impactul Regulamentului asupra organizatiilor care gestioneaza date cu caracter personal.
RISCURI - Efecte dramatice asupra organizatiilor nepregatite sau neglijente datorita sanctiunilor foarte mari.
ANALIZA - Prezentam si analizam in mod pragmatic aspectele esentiale ale Regulamentului (UE) 2016/679.
EXPLICATII - Clarificam impactul pe care Regulamentul il va avea asupra activitatilor organizatiilor.
PLAN - Schitam un plan de actiuni adecvat pentru aplicarea cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679.

CURS DPO AUTORIZAT ANC

Curs Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal cod COR 242231

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, art. 37, “Operatorul şi persoana împuternicită de operator desemnează un responsabil cu protecţia datelor ori de câte ori prelucrarea este efectuată de o autoritate sau un organism public, cu excepţia instanţelor care acţionează în exerciţiul funcţiei lor jurisdicţionale, cand activităţile principale ale operatorului sau ale persoanei împuternicite de operator constau în operaţiuni de prelucrare care, prin natura, domeniul de aplicare şi/sau scopurile lor, necesită o monitorizare periodică şi sistematică a persoanelor vizate pe scară largă sau constau în prelucrarea pe scară largă a unor categorii special de date… “

ATELIER DE LUCRU

Sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri DATA PROTECTION

DISCUTII JURIDICE - Abordare profesionista din punct de vedere juridic a Regulamentului (UE) 2016/679.
REFERIRI STIINTIFICE - Analiza riguroasa a intrebarilor folosind expertiza juridica in protectia datelor.
ATMOSFERA RELAXATA - Discutii aplicate intr-un cadru restrans, destins, informal.
DIPLOMA DE PARTICIPARE - Certificarea participarii la o sesiune de informare GDPR, alaturi de experti in domeniu.

AUDIT SI IMPLEMENTARE

Evaluare procese, documente, activitati. Solutii competente

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi toate detaliile necesare și a personaliza soluțiile prezentate, adaptându-le nevoilor concrete.
Vă vom ajuta să găsiți cele mai bune soluții, la cel mai convenabil preț.
Sună bine? Atunci programați- vă pentru un audit.

1. Participa la un Seminar - notiuni esentiale privind GDPR

Seminar

Notiuni esentiale privind Regulamentul (UE) 2016/679

Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va avea un impact major asupra oricarei organizatii care prelucreaza astfel de date, va redefini regulile aplicabile, responsabilizand major organizatiile pentru a asigura conformarea cu cerintele in domeniu si de a demonstra aceasta conformare in relatia cu persoanele ale caror date le folosesc, precum si in relatia cu partenerii de afaceri si cu autoritatile publice.

Tratarea cu superficialitate a reglementarilor poate avea ca efect aplicarea unor amenzi de pana la 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri globala a companiei.

Tinand cont de faptul ca majoritatea organizatiilor utilizează date personale, fie ca sunt datele angajatilor proprii, ale clientilor, furnizorilor sau ale partenerilor contractuali, impactul GDPR va fi resimtit in mai toate sectoarele de activitate.

LECTOR

Marian Crețu - expert in protecția datelor

www.drys.ro - Cretu Marian

Col. rez. Marian Creţu are expertiza in protectia datelor, activand in cadrul Ministerului de Interne ca şef al Biroului de Investigaţii Criminale – IPJ Ph si şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Ph.

01.

PROBLEMA

Mai multe obligatii pentru organizatiile de orice fel care gestioneaza date cu caracter personal.

02.

IMPACT

Clarificam impactul Regulamentului asupra organizatiilor care gestioneaza date cu caracter personal.

03.

RISCURI

Efecte dramatice asupra organizatiilor nepregatite sau neglijente datorita sanctiunilor foarte mari.

04.

ANALIZA

Prezentam si analizam in mod pragmatic aspectele esentiale ale Regulamentului (UE) 2016/679.

05.

EXPLICATII

Clarificam impactul pe care Regulamentul il va avea asupra activitatilor organizatiilor.

06.

PLAN

Schitam un plan de actiuni adecvat pentru aplicarea cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679.

a

Regulamentul (UE) 2016/679 – GDPR

Dispozitii generale ale Regulamentului

a

b

c

Principiile Regulamentului (UE) 2016/679

Drepturile persoanei vizate

a

b

c

d

Transferuri de date; autoritatea de supraveghere

a

b

c

d

e

f

Operatorul si persoana imputernicita

a

b

c

d

e

f

g

Cai de atac, raspundere si sanctiuni; dispozitii referitoare la situatii specifice de prelucrare

a

b

c

d

e

f

g

h

i

Securitatea datelor cu caracter personal

a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

Responsabilul cu protectia datelor

a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

Aspecte practice privind implementarea GDPR

a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

450 lei

Afla cum sa te conformezi GDPR-ului

2. Participa la un Atelier de lucru - intrebari si raspunsuri DATA PROTECTION

Atelier de lucru

Sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri DATA PROTECTION

 

Ce trebuie sa faca operatorii
Laurențiu Petre

.

.

.

Probleme juridice grave si/sau serioase
Laurențiu Petre

.

.

.

.

.

Pauza de cafea

 

 

 

 

 

 

Raspunsuri la intrebarile participantilor
Andrei Săvescu, Laurențiu Petre

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Central – Bulevardul Republicii nr. 1, Ploiesti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

400 lei

01.

DISCUTII JURIDICE

Abordare profesionista din punct de vedere juridic a Regulamentului (UE) 2016/679.

02.

REFERIRI STIINTIFICE

Analiza riguroasa a intrebarilor folosind expertiza juridica in protectia datelor.

03.

ATMOSFERA RELAXATA

Discutii aplicate intr-un cadru restrans, destins, informal.

04.

DIPLOMA DE PARTICIPARE

Certificarea participarii la o sesiune de informare GDPR, alaturi de experti in domeniu.

Expertii nostri

www.drys.ro - Andrei Savescu b

Avocat dr. Andrei Săvescu

Avocat dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, președinte al SOCIETĂȚII DE ȘTIINȚE JURIDICE, este probabil cel mai renumit expert în protecția datelor din România. Predă cyberlaw din anul 2005, la Universitatea Româno-Americană și, din anul 2015, la Universitatea de Vest din Timișoara. A susținut conferințe și ateliere cu privire la GDPR la care au participat sute de manageri, consilieri juridici și avocați specializați.

Detalii
www.drys.ro - Laurentiu Petre

Avocat Laurențiu Petre

Avocat Laurențiu Petre, Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII, este coordonatorul REVISTEI ROMÂNE de PROTECȚIA DATELOR. Casa de avocatură SĂVESCU & ASOCIAȚII a implementat Regulamentul general privind protecția datelor pentru două companii de vârf, active în România, cu cifre de afaceri de peste 100 mil. EUR, inclusiv procedurile privind măsurile organizatorice și cerințele pentru contractele cu împuterniciții.

Detalii

Perfectioneaza-te in implementarea GDPR-ului

3. Participa la cursul Responsabil protectia datelor cu caracter personal – cod COR 242231

Curs DPO autorizat ANC – Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal

PROIECTE LEGISLATIVE

ce au avut in vedere aplicarea Regulamentului (UE) 2016/679

Legea nr. 129 din 2018

Proiectul de lege PL-x nr. 181/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora a fost promulgat, devenind Legea nr. 129 din 2018.

Proiect legislativ de reorganizare a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, pentru adaptare la nevoia unui control sporit a modului de aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679

Legea nr. 190 din 2018

Propunerea legislativă PL-x nr. 167/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora şi de abrogare a Directivei 95/46/EC (Regulamentul general privind protecţia datelor), a fost promulgata, devenind Legea nr. 190 din 2018.

Proiect legislativ ce vizeaza cateva masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679, permise in cadrul acestuia statelor UE pentru a ajusta la un nivel minimal, prevederi din continutul sau la specificul legislatiei nationale

Regulamentul (UE) 2016/679

se aplica unitar, in toate statele Uniunii Europene, de la aceeasi data si direct, nemaifiind nevoie de o lege de transpunere a acestuia in legislatia nationala

CONTACT

e-mail: cursuri@drys.ro telefon: 0722.479.578

SHARE

FACEBOOK

GOOGLE +

TWITTER

PINTEREST