Drys Invest a fost creata cu scopul bine definit de a contribui la dezvoltarea si consolidarea economiei europene, deziderat pe care il indeplineste prin servicii de recrutare de inalta performanta, livrand pentru colaboratorii sai, nationali si internationali, personal cu inalta calificare. Pentru Drys Invest proverbul romanesc „omul potrivit, la locul potrivit” reprezinta unul dintre reperele companiei, in egala masura cu „omul sfinteste locul”.

   In consecinta, Drys Invest este mai mult decat o companie ce ofera servicii de recrutare de forta de munca, este alegerea cea mai potrivita, atat pentru companiile ce isi doresc cei mai buni angajati pentru a-si dezvolta afacerea, cat si pentru candidatii care sunt in cautare de locuri de munca potrivite, care le pot pune in valoare competentele.

   Suntem deschisi colaborarii cu companii din Europa si oferim asigurari colaboratorilor nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le oferim, fiind in acelasi timp permanent preocupati de a oferi aplicantilor nostri oportunitatea de a-si dezvolta cariera in strainatate prin contracte legale, in companii serioase si de incredere.

   Acordand atentie fiecarui contract derulat si incheiat cu succes, punandu-si pe primul plan clientii, Drys Invest si-a propus sa devina un lider recunoscut pe piata solutiilor de forta de munca din Europa, prin construirea de relatii bazate pe incredere, seriozitate, devotament si implicare.

   Drys Invest este in primul rand partenerul serios si de incredere. In al doilea rand, Drys Invest  reprezinta specialistul care rezolva problemele partenerilor sai, facand eforturi pentru a intelege nevoile acestora si pentru a le oferi solutii prin recrutarea celor mai potrivite persoane.

   Serviciile oferite de Drys Invest constau in recrutare de personal, in conformitate cu cerintele partenerilor sai, respectiv de tip entry level, middle management, top management, angajati temporari sau studenti.

   Reusita companiei noastre este asigurata de suprapunerea cat mai exacta a profilelor profesionale solicitate de parteneri cu cele ale candidatilor recrutati de catre specialistii care activeaza cu profesionalism in cadrul Drys Invest.

   Stim ca este important pentru companiile de succes sa aiba angajati dedicati si bine pregatiti. Stim ca exista atat companii de succes care au nevoie de angajati dedicati si bine pregatiti, cat si aplicanti bine pregatiti care sunt in cautarea companiilor de succes in care sa lucreze cu dedicatie si abnegatie.

   Drys Invest este liantul, alegerea perfecta.

 

OBIECTIV, MISIUNE, VALORI

Compania DRYS este pe deplin hotarâtă să-și îmbunătățească continuu calitatea serviciilor din perspectiva clienților, cu scopul de a menține și de a crește satisfacția, siguranța și încrederea acestora. Acest lucru reflectă credința DRYS, aceea că obiectivul nostru cel mai important este de a rămâne un partener de încredere pentru clienții noștri.

Misiunea companiei DRYS este aceea de a oferi servicii complete la un înalt standard calitativ în domeniile formării profesionale și medierii muncii în țara și în străinatate.

Valorile esențiale DRYS, aflate la baza oricărei decizii, reprezintă cheia dezvoltării armonioase a companiei:

Demnitate, Respect, Integritate, Schimbare.