Atelier MAGIA MANDALELOR – 15.02.2018, intre orele 17:00 – 20:00.

La finalul atelierului se elibereaza diploma de participare.

.

“Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.” – Albert Einstein

.

.

”Mandala este cercul magic, simbol al centrului, al țelului și al sinelui ca totalitate. Magia nu poate fi înțeleasă. Se poate însă înțelege doar ceea ce e rațional. Magia este iraționalul care nu poate fi înțeles. Lumea nu este doar rațională, ci și irațională. Tot ce lucrează magic este ininteligibil, iar ininteligibilul acționează adesea magic. Magicul mă împresoară mereu, mă complică mereu, deschide spații care nu au uși și duce afară, unde nu există nicio ieșire. Magia este o formă de viață. Când ai făcut tot ce ai putut pentru a conduce carul și bagi de seamă că un altul mai mare îl conduce, atunci are loc acțiunea magică. Nu se poate spune cum are loc, fiindcă nimeni n-o poate prevedea.” – Carl Gustav Jung – psiholog și psihiatru elvețian

.

Mandalele ne conduc pe drumul spre desăvârșire, conștientizare, echilibru interior  și armonie. Ele readuc în sufletul nostru inocența, joaca copilului interior și bucuria.

.

Dacă îți plac culorile și vrei să petreci timp pentru tine și sufletul tău, rezervă-ți un loc la atelierul de mandale.

Materialele sunt puse la dispoziție de catre organizatori.

Costul atelierului este de 80 de lei/participant; plata se face in cont IBAN: RO57BTRLRONCRT0264935701 – deschis la Banca Transilvania, Sucursala Ploiesti.

Număr maxim de participanți: 10.

Locația va fi comunicată ulterior înscrierii.

Atelierul este coordonat de Liliana Tudose, trainer cu bogata experienta in crearea mandalelor.

.

Pentru a vă înscrie la acest workshop ne puteti contacta telefonic la numarul 0766.849.070, ne puteți transmite un e-mail la adresa cursuri@drys.ro sau puteți completa formularul de înscriere, accesând butonul de mai jos.