Informatii despre curs:

Acreditat ANC

Nr.ore:

In curand, Ploiesti

Pret: 

Certificările ECDL se adresează oricărei persoane care dorește și are nevoie să își certifice abilitățile de utilizare a computerului la un standard recunoscut international. Certificatul European de Operare pe Computer (ECDL) certifică faptul că deținătorul lui posedă cunoștințe despre Tehnologia Informației și poate folosi un calculator personal și diverse aplicații la un nivel competitiv.

Care sunt avantajele deținerii Permisului ECDL ?

•    Este folosit și recunoscut în 150 de țări de către companii de renume, în administrație sau de instituții de învățământ de prestigiu
•    Este recomandat de Uniunea Europeană și de Guvernul României prin HG 1007/2001 pentru funcționarii publici
•    Este solicitat în Europass CV (modelul de CV utilizat în toată Uniunea Europeană)
•    Este o certificare IT similară diplomelor Cambrige și Toefl pentru limbi străine
•    Este o certificare solicitată la angajare de către cei mai mulți angajatori
•    Acest certificat este recunoscut și echivalat cu proba de evaluare a competențelor digitale, din cadrul examenului de bacalaureat conform Ordinulul MECI  5794/29.10.2009
•    Cadrele didactice ce obțin acest certificat beneficiază de credite profesionale transferabile conform deciziei nr. 116/ 29.07.2008 –MECT

Pachete:

  • Pachet ECDL Standard

  • Pachet ECDL Start

  • Pachet ECDL Profil Bac

  • Pachet ECDL Start Bac

  • Pachet ECDL Profil Didactic

  • Pachet ECDL FIN

  • Pachet ECDL Profil Asistent Manager

Pachet ECDL Standard – 6 module – Cursul cuprinde modulele: Utilizarea computerului (Windows și concepte de bază despre IT, calculatoare, retele de calculatoare, protejarea datelor); Instrumente online (Utilizare Internetului și a email-ului); Editare de text (Utilizarea programului Word); Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel); Baze de date (Utilizarea programului Access)Prezentări (Utilizarea programului PowerPoint). Durata cursului este de 16 zile (4 ore/zi).

Pret: 1020 lei

Pachet ECDL START – 4 module – Cursul cuprinde modulele: -Utilizarea computerului (Windows si concepte de baza despre IT, calculatoare, retele de calculatoare, protejarea datelor); -Instrumente online (Utilizare Internetului si a email-ului); -Editare de text (Utilizarea programului Word); -Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel). Durata cursului este de 10 zile (4 ore/zi).

Pret: 800 lei

Pachet ECDL Profil BAC – 6 module – pentru echivalarea competentelor digitale la examenul de BAC Cursul cuprinde modulele: -Utilizarea computerului (Windows si concepte de baza despre IT, calculatoare, retele de calculatoare, protejarea datelor); -Instrumente online (Utilizare Internetului si a email-ului); -Editare de text (Utilizarea programului Word); -Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel); -Baze de date (Utilizarea programului Access); -Prezentari (Utilizarea programului PowerPoint). Durata cursului este de 16 zile (4 ore/zi).

Pret: 950 lei

Pachet ECDL Profil START BAC – 4 module – pentru echivalarea competentelor digitale la examenul de BAC

Cursul cuprinde modulele:
-Utilizarea computerului (Windows si concepte de baza despre IT, calculatoare, retele de calculatoare, protejarea datelor);
-Instrumente online (Utilizare Internetului si a email-ului);
-Editare de text (Utilizarea programului Word);
-Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel).
Durata cursului este de 10 zile (4 ore/zi).

Pret: 800 lei

Pachet ECDL Profil Didactic – 6 module – se adresează cadrelor didactice pentru obținerea de credite profesionale Cursul cuprinde modulele: -Utilizarea computerului (Windows și concepte de bază despre IT, calculatoare, rețele de calculatoare, protejarea datelor); -Instrumente online (Utilizarea Internetului și a email-ului); -Editare de text (Utilizarea programului Word); -Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel); -Baze de date (Utilizarea programului Access) -Prezentări (Utilizarea programului PowerPoint). Durata cursului este de 16 zile (4 ore/zi).

Pret: 1020 lei

Pachet ECDL FIN – 4 module – se adreseaza persoanelor care activeaza in domeniul financiar bancarCursul cuprinde modulele: -Instrumente online (Utilizarea Internetului și a email-ului); -Editare de text (Utilizarea programului Word); -Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel) -Prezentări (Utilizarea programului PowerPoint).Durata cursului este de 11 zile (4 ore/zi).

Pret: 850 lei

Pachet ECDL Profil Asistent Manager – 3 module – Cursul cuprinde modulele: -Editare de text (Utilizarea programului Word); -Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel) -Prezentări (Utilizarea programului PowerPoint). Durata cursului este de 9 zile (4 ore/zi).

Pret: 720 lei

Detalii:

Examenul: Conform programarii ANC:

– Proba teoretica: test grila – pt evaluarea cunostintelor teoretice

– Proba practica: proiect, sustinerea unei teme la alegerea cursantului – proiect dezvoltat pe parcursul cursului

Pentru inscrierea la curs sunt necesare urmatoarele acte:

–      Copie certificat de nastere

–      Copie certificat de casatorie (daca este cazul)

–      Copie carte de identitate

–      Copie Diploma de Bacalaureat

–      Ordin de plata

  • plata se poate face si in doua rate(prima la inscriere, a doua pana in ultima zi de curs)
  • cont IBAN: RO57BTRLRONCRT0264935701 – deschis la Banca Transilvania, Sucursala Ploiesti

Va oferim:

–    Suport de curs, plus materiale suplimentare, necesare aprofundarii cursului
–    Coffee – break
–    Reducere 10%  la orice alt curs la care mai doriti sa participati
–    Un curs gratuit daca ne recomandati 9 participanti, indiferent de curs, sau posibilitatea de a castiga in urma participarii acestora.

Pentru a vă înscrie la acest curs ne puteti contacta telefonic la numarul 0748.0748.07, ne puteți transmite un e-mail la adresa cursuri@drys.ro sau puteți completa formularul de înscriere, accesând butonul de mai jos
Share Button