Cursuri autorizateCursuri planificate

Informatii despre curs:

Veti dobandi cunostintele si tehnicile necesare pentru a deveni un bun Instructor/Preparator Formare, beneficiind de competente privind instruirea persoanelor care doresc calificare in domenii ce necesita studii medii.

Daca pentru dumneavoastra conteaza un curs de calitate, un lector cu experienta dovedita si accesul la „secretele” marilor oratori, cursul nostru va ofera toate acestea impreuna cu increderea in sine, curajul de a vorbi in fata auditorului, atitudine, siguranta si claritate.

Cursul este furnizat prin metoda experientiala: in 75% din timp veti beneficia de  exemple practice, role-play-uri si demonstratii, fiecare cursant alegandu-si propiul modul de prezentare, iar in 25% din timp veti beneficia de asimilarea cunostintelor teoretice, depasindu-va barierele de comunicare in fata unui public necunoscut.

Curs sudor electric cu practica in argon

Informatii despre curs: Veti dobandi cunostintele si tehnicile necesare pentru a deveni un bun Instructor/Preparator Formare, beneficiind de competente privind instruirea persoanelor care doresc calificare in domenii ce necesita studii medii. Daca pentru dumneavoastra conteaza un curs de calitate, un lector cu experienta dovedita si accesul la „secretele” marilor oratori, cursul nostru va ofera toate…

Details

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.